Prirucnik - Korisnicki prirucnik - Uputa za uporabu
Besplatne priručnici - Besplatne priručnici - Upute za uporabu besplatno
Korisnički vodič ТV
Korisnički vodič Fotoaparati
Korisnički vodič Kućanski uređaji
Korisnički vodič Reproduktori snimači
Korisnički vodič Video Kamere
Korisnički vodič Računala
Korisnički vodič Audio sustavi
Korisnički vodič Telefoni
Korisnički vodič Igre
Korisnički vodič Dom
Korisnički vodič Vozila motocikli
Korisnički vodič Uradi sam
Korisnički vodič Mali kućanski aparati

Uvjeti korištenja web korisnicki-prirucnik.comhttp://www.korisnicki-prirucnik.com je web stranica upravlja Lov koncepta s kapitalom od 1500 eura, sa sjedištem u 103 bis rue d'Amboile do 94430 Chennevières Sur Marne, registriran sa RCS Creteil pod brojem 509 046 967 (u daljnjem tekstu "Koncepcija LOV") E-Mail: contact@lovconcept.fr~~HEAD=pobj. S pristupom na ove stranice ili njezinog sadržaja, pregledavanju interneta ili preuzimanjem ili slanjem ili prijenos na ove stranice ili bilo kakvu drugu uporabu ovih stranica i njezin sadržaj Kao registrirani korisnik ili posjetitelj, neopredijeljen, slažete se da u skladu s ovim Uvjetima, bez izmjena (tj. sklapanja ugovora između vas i Lovconcept), a ispunjavaju sve pravne vjerodostojni. Korisnik je odgovoran za troškove stjecanja hardver i softver potrebne za pristup stranici. Korisnik je isključivo odgovoran za plaćanje poreza ili telefonskih mreža koje su potrebne za pristup web-mjestu i srodne usluge.

Autorsko pravo

Radovi predstavljeni na stranicama vlasništvo su njihovih autora, koji je priznao pravo zastupanja na ovoj web stranici na tvrtke Lovconcept. Prema tome, bilo Potpuno ili djelomično umnožavanje bez odobrenja autora je zabranjena i predstavlja kršenje sankcionirano člancima L.335-2 et seq Kodeksa intelektualnog vlasništva. U slučaju da je rad predstavljen na stranicama krši se bilo kakvih vlasničkih prava bilo koje treće strane, Lovconcept suglasan da se povuče odmah iz gradilištu u pitanje je li izazvao temelji. Svaka treća osoba koja će tražiti nikakav vlasništvo nad rada u pitanju mora pružiti Lovconcept, sa svojim zahtjeva za povlačenje rada, svi dokumenti i / ili obrazloženje kojim se potvrđuje njegovo pravo na rad. Uz izuzetak radova je već spomenuto, vlasništvo autora, opće strukture, kao i softver, tekstove, slike animirani ili ne znaju kako i svi ostali elementi koji sadrže ove stranice su isključivo vlasništvo Lovconcept. Bilo Potpuno ili djelomično umnožavanje ovog web-mjesta bilo kakvim sredstvima bez izričitog dopuštenja Lovconcept je zabranjeno i predstavlja povredu sankcionirano člancima L.335-2 et seq Kodeksa intelektualnog vlasništva. Lovconcept oznake i logotipi koji se pojavljuju na stranicama su registrirani zaštitni znaci i vlasništvo Lovconcept i / ili njegovih partnera ili zaštitnog znaka. Bilo Potpuno ili djelomično umnožavanje ovog marki ili Ti logotipi izrađeni bez izričitog dopuštenja Lovconcept je zabranjeno, kao što je definirano u člancima L.713-2 i L.713-3 Kodeksa intelektualnog vlasništva. Lovconcept vam odobrava neisključivu pravo korištenja sadržaja web-mjesta za osobnu uporabu i ne komercijalnu. Ograničena dozvola za korištenje sadržaja web-mjesta (za svrhe navedene gore), posebno vezan za zahtjev da se prepoznaju, poštivati ​​i zaštititi podatke u vezi s autorskim pravima, zaštitnim znakovima i sve druga zaštitna prava sadržaj web lokacije. Korisnik ne stječe pravo vlasništva na e-mail adrese, URL ili druge osobne Identifier dodijeljen primati usluge dostupne preko ove stranice, odnosno da je izabrao. Korisnički ograničenim pravima koji se odnose na korištenje kao identifikator / adresa će vrijediti za vrijeme trajanja registracije / korisnički račun za pristup web-mjesto ili srodne usluge. Ako Lovconcept prestaje valjanost vrijeme, iz bilo kojeg razloga, Lovconcept može slobodno koristiti bilo identifikaciju / Adresar i na svoje vlastite ili ga prenijeti na drugog korisnika.

Odgovornost

Lovconcept ne može jamčiti za točnost ili potpunost informacija sadržanih na ovim stranicama. Lovconcept također zadržava pravo promjene bez prethodne najave sadržaj ove stranice bez odgovornosti što su nastali. Lovconcept također nije odgovoran za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, materijalnu ili nematerijalnu bilo koje vrste u vezi s djelomičnim korištenjem informacija sadržanih na ovim stranicama. Lovconcept to također nema kontrolu nad sadržajem stranica trećih upućuje hiperlinkovi te stoga ne može preuzeti nikakvu odgovornost u tom pogledu. Ni Lovconcept ni bilo koja druga stranka uključena u proizvodnju, opskrbu, dizajn i održavanje cjelokupnog ili dijela ove Internet prezentacije, odnosno stranice ili prezentacije vezane uz naše, nije odgovoran na bilo koji način ili izravnu ili neizravnu štetu, ili oštećenje ili kvar koji se mogu pojaviti nakon pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja internet prezentaciju Lovconcept ili prezentacija za koje su su povezani.

Zaštita podataka

Tijekom pregledavanja, vi svibanj biti zatraženo da otkriju osobne informacije o vama. U skladu sa zakonom "informatique et Libertés" (Zakon br 78-17 od 8. 6 siječnja 1978), imate pravo pristupa, mijenjati i brisati podatke na vašim informacijama. Možete vježbati tako da nam se prijave putem e-maila na contact@lovconcept.fr~~pobj. Cookieji se koriste za prikupljanje i evidentiranje podataka iz posjetiteljima.On ne može se koristiti za osobnu identifikaciju posjetitelja i ili biti povezan s osobnim podacima. Hoće li se koristiti samo za optimizaciju stranice. Udružili smo se s ValueClick za pružanje reklame i / ili prikupljati informacije prilikom vaše posjete našoj web stranici da ValueClick svibanj koristiti kolačiće ili elektroničke ¡ť WebBeacons 'za prikupljanje navigacijske informacije, ali ni u kojem slučaju identificira se osobno tijekom svog posjeta ovoj web stranici, ali kako bi nam pomogli prikazati oglase afinitet sa svojim navigaciju. Za više informacija o ovoj temi i metode koje koriste ponašanja (bihevioralni oglašavanje oglašavanje) ili odbijaju (OptOut) koristiti anonimne informacije molimo posjetite (https://admin.valueclickmedia.com/optout/index.html)

Mjerodavno pravo - Nadležnost

Ovi opći uvjeti podliježu francuskom zakonu. Svaki spor o Valjanost, tumačenje i performanse ovog člana, podnosi se nadležnim sudovima Créteil.Copyright © Korisnički priručnik.com Sva prava pridržana.

Sitemap


Upute za uporabu TV, Plazma TV, LCD TV :
Upute za uporabu TV, Plazma TV, LCD TV

Upute za uporabu Digitalni fotoaparati, refleksne kamere, Digitalni fotoaparati :
Upute za uporabu Digitalni fotoaparati, refleksne kamere, Digitalni fotoaparati

Upute za uporabuDigitalni kamkorderi, HD Kamkorder, Hard Disk Drive Kamkorder :
Upute za uporabuDigitalni kamkorderi, HD Kamkorder, Hard Disk Drive Kamkorder

Upute za uporabu Audio sustavi, Stereo sustavi, Home Theater Systems :
Upute za uporabu Audio sustavi, Stereo sustavi, Home Theater Systems

Upute za uporabu automobili, Motocikli, ATV :
Upute za uporabu automobili, Motocikli, ATV

Upute za uporabu računala, Pisači, Računala Dodatna oprema :
Upute za uporabu računala, Pisači, Računala Dodatna oprema
Upute za uporabu uradi-sam, bušilice, kosilica :
Upute za uporabu uradi-sam, bušilice, kosilica

Upute za uporabu Strojevi za pranje, perilice posuđa, mikrovalne pećnice :
Upute za uporabu Strojevi za pranje, perilice posuđa, mikrovalne pećnice

Upute za uporabu Igre na ploči, Video igre, igre :
Upute za uporabu Igre na ploči, Video igre, igre

Upute za uporabu dom, Domotics, Namještaj za ugradnju :
Upute za uporabu dom, Domotics, Namještaj za ugradnju

Upute za uporabu mobiteli, smartphone, Telefon Dodatna oprema :
Upute za uporabu mobiteli, smartphone, Telefon Dodatna oprema

Upute za uporabu DVD uređaji za reprodukciju, Blu ray playeri, snimanje :
Upute za uporabu DVD uređaji za reprodukciju, Blu ray playeri, snimanje